<strong>„Прв детски клик“ и „Детски клик“ – нови списанија за ученици од основните училишта во издание на „Арс Ламина“</strong>
училиште

„Прв детски клик“ и „Детски клик“ – нови списанија за ученици од основните училишта во издание на „Арс Ламина“

Издавачката куќа „Арс Ламина“ и Здружението на одделенски наставници „Учител“ (ЗОН), викендов, во „Јавна соба“ во Скопје, одржаа работилница за примена на едукативно-дидактичките материјали, литературата за деца и списанијата за ученици во одделенската настава. На настанот беа промовирани најновите едукативно-дидактички изданија по предметите математика, македонски јазик, природни науки, општество, како и дополнителни публикации и прирачници … Continue reading