Ресурси

Ресурси

Сите потребни дидактички материјали и ресурси во врска со предметите Математика и Природни науки, како и бројни бесплатни онлајн ресурси за наставниците се достапни тука:

Најави се на resursi.literatura.mk

За влез на страницата со ресурси најавете се со Вашето корисничко име и лозинка. Доколку сè уште не сте регистрирани, Ве молиме пополнете ја формата за регистрација.

Овде ќе најдете идеи и предлози за активности и реализација на наставата, примери за дневни подготовки и планирања, примери за следење на постигнувањата на учениците, наставни листови, презентации и бројни други ресурси. Сајтот постојано се надополнува, со помош на тимот уредници и стручната редакција, кои работат на создавање и дополнување на содржините.

One thought on “Ресурси

  1. Пингување: Учебници и работни тетратки по математика |

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s